Buitenschoolse Opvang (BSO)

De Buitenschools Opvang hebben wij officieel geregeld met ‘Kinderwoud’. Kinderwoud Kinderopvang biedt verschillende vormen van kinderopvang aan. Zo kunt u bij hen terecht voor kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, peuteropvang, buitenschoolse opvang of gastouder opvang. De kinderen van onze school worden opgevangen in De Spil bij MFC De Wier. Kinderwoud verzorgt het vervoer van en naar school. Voor meer informatie zie: www.kinderwoud.nl of tel.: 0512 726 216

Nieuw is, dat wij vanaf 2019-2020 samen met Kinderwoud, BSO op school organiseren voor leerlingen uit de groepen 1 t/m 3 op maandag, dinsdag en donderdag (in de vakanties blijft dit op locatie De Spil).

Tevens bestaat er de mogelijkheid om kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang te regelen via de organisatie CKO Kleurrijk – Locatie Leaf.  Zij verzorgen kinderopvang in de tegenoverliggende school GBS Eben- Häezer, Foareker 54 Ureterp.

Voor meer informatie zie: www.kleurrijkkinderopvang.nl  of neem telefonisch contact op: 06-20793568 of 0630535170

Ook tijdens marge- of studiedagen en vakanties is er professionele kinderopvang. Professionele leidsters en/of gastouders vangen de kinderen op. Op school zijn brochures voor buitenschoolse opvang en gastouderopvang beschikbaar.

 

Pin It on Pinterest