Uw kind inschrijven?

Kind aanmelden

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom bij ons op school. Als u belangstelling heeft in De Opdracht krijgt u ruim de gelegenheid zich goed te oriënteren op het onderwijs en de sfeer. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en dat het zichzelf mag zijn.

Kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek heeft u met de directeur en is geheel vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u ook een rondleiding door de school.

Aanmelden en inschrijven

Uw kind aanmelden en inschrijven kan al tijdens het kennismakingsgesprek, maar dat kan natuurlijk ook op een ander moment. Kinderen mogen vanaf hun vierde verjaardag naar school. Ingeschreven driejarigen mogen voor hun vierde verjaardag vijf dagen of dagdelen komen wennen. Ze doen dan al mee in de groep waar het kind onderwijs zal volgen. Als u al kinderen op school heeft, kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de directeur Otto Hiemstra of bij juf Geartsje Meetsma. Er volgt na de inschrijving nog een kort gesprek over de nieuwe leerling.

Wij willen ons kind aanmelden

3 + 11 =

** Wij proberen binnen een week te reageren op uw aanmelding per mail. Mocht u geen reactie hebben ontvangen dan stellen we een telefoontje (0512 301771) erg op prijs.

Pin It on Pinterest