Uw kind aanmelden voor onze school?

Maak een afspraak of laat een bericht achter

Locatie

Foareker 21
9247 AA Ureterp

School uren

M-V: 8:30 – 14:30
W: 08:30 – 12:00

Telefoon & mail

0512-301771
info@deopdracht.nl

Aanmeldformulier

Ik wil mijn kind aanmelden

Ik heb mijn kind aangemeld maar hoe nu verder?

 

Aanmelden

Nieuwe leerlingen kunnen het gehele jaar door worden aangemeld. Heeft u belangstelling voor onze school of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom! We geven graag een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en we kunnen u meer over onze werkwijze vertellen. Aanmelden kan op de volgende pagina: Aanmelden

Kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek heeft u met de directeur en is geheel vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u ook een rondleiding door de school.

Aanmelden en inschrijven

Uw kind aanmelden en inschrijven kan al tijdens het kennismakingsgesprek, maar dat kan natuurlijk ook op een ander moment. Kinderen mogen vanaf hun vierde verjaardag naar school. Ingeschreven driejarigen mogen voor hun vierde verjaardag 1 dag komen wennen. Ze doen dan al mee in de groep waar het kind onderwijs zal volgen. Als u al kinderen op school heeft, kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de directeur Otto Hiemstra of bij juf Geartsje Meetsma. Er volgt na de inschrijving nog een kort gesprek over de nieuwe leerling.

Pin It on Pinterest