Neem contact op

Maak een afspraak of laat een bericht achter

Locatie

Foareker 21
9247 AA Ureterp

School uren

M-V: 8:30 – 14:30
W: 08:30 – 12:00

Telefoon & mail

0512-301771
info@deopdracht.nl

Email

Stuur een bericht

FAQ

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Waar kan ik mijn kind afmelden?
Wanneer uw kind kind ziek is of een medische afspraak heeft dan kunt u dit op de volgende manieren doorgeven. De snelste manier is door de afwezigheid van uw kind door te geven via de SocialSchool app. 

Verder kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen `via het volgende telefoonnummer: 0512-301771

Waar kan ik mijn kind aanmelden voor De Opdracht

Nieuwe leerlingen kunnen het gehele jaar door worden aangemeld. Heeft u belangstelling voor onze school of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom! We geven graag een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en we kunnen u meer over onze werkwijze vertellen. Aanmelden kan op de volgende pagina: Aanmelden

Hoe blijf ik op de hoogte van relevant nieuws?

Ouders volgen via het ouderportaal Social Schools het nieuws en mededelingen van school of leerkrachten. Met deze app geeft u ook ziek- of andere afwezigheidsmeldingen door en kunt u een tijd inplannen voor de tien-minuten-gesprekken. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met de groepsleerkrachten. 

Hoe vraag ik verlof aan?

In bijzondere gevallen kan de directeur extra vakantieverlof of verlof in verband met zogenoemde ‘gewichtige omstandigheden’ verlenen. Hierbij kan de leerplichtambtenaar om advies worden gevraagd. Aanvragen voor meer dan 10 dagen verlof worden altijd door de leerplichtambtenaar beoordeeld.

Extra vakantieverlof is aan strenge voorwaarden verbonden en ook bij verlof in verband met gewichtige omstandigheden gelden dezelfde wettelijke regels voor zowel ouders als de school.

Voor het aanvragen van verlof kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier wat u hier kunt vinden op de website of eenvoudig via de schoolapp Social Schools.

Verlof aanvragen kan hier: Verlofaanvraag

Wat zijn de schooltijden?

Vanaf 8.15 uur komen de kinderen druppelsgewijs binnen. De leerkracht begroet
ieder kind persoonlijk. De schooldag begint om 8.30 uur en duurt tot 14.30 uur.
Woensdag eindigt de schooldag om 12.00 uur.
Voor en na school kan je kind naar de buitenschoolse opvang (bso) van Kinderwoud in hetzelfde gebouw.

Pin It on Pinterest

Share This