Binnenkomen en afscheid nemen

De kleuters komen binnen bij de ingang van hun groep. Tussen 08.15 en 08.25 kunnen de kinderen tot de buitendeur worden gebracht. De jas kan dan aan de kapstok worden gehangen, de schoenen kunnen eronder worden gezet.

De bekers met drinken kunnen in de klas op de dienbladen worden gezet en de tas kan in de mand/bak. De kinderen mogen daarna op hun eigen stoel in de kring gaan zitten. 

Voor de ouders is de tweede bel (08.25 uur) het teken het schoolplein te verlaten.

Ophalen

Voor ons schoolplein bevindt zich een speciale wachtplek voor de ouders. De leerkrachten uit de groepen 1 en 2 brengen de kleuters na schooltijd hier naar toe. Ze wachten tot alle kinderen zijn opgehaald.

 

Parkeerterrein, “Tútsje en Ride”

Voor ons schoolterrein bevindt zich een parkeerterrein van de Gemeente Opsterland. Wij mogen dat als school gebruiken. De afspraak is dat de auto’s vlak voor en na schooltijd, rechts inrijden en links uitrijden (vanaf de voorzijde bekeken). Dit zorgt voor een duidelijke en veilige doorstroom.
Het parkeerterrein kan ook gebruikt worden om de kinderen veilig te laten uitstappen en dan direct door te rijden (in tútsje en dan derút ride).

Spelregels

De ouderraad heeft een folder met spelregels rondom parkeren gemaakt. Deze folder wordt standaard aan alle nieuwe ouders uitgedeeld. Ook kunt u deze altijd verkrijgen bij de balie. En de folder is ook vanaf deze plek op de website te lezen en te downloaden.
Folder: spelregels

Pin It on Pinterest

Share This