VOKO

"De mooiste middag van de week"

VOKO

Een begrip op De Opdracht. Voko staat voor Verplichte Opdrachten en Keuze Opdrachten. Elke vrijdagmiddag gaan de leerlingen uit groep 5 t/m 8 kiezen uit een aantal onderwerpen. Sommige zijn dus verplicht (o.a. typeles, dans, drama, techniek, chemie etc.) en andere mogen door de kinderen zelf worden gekozen (koken, knex, spaans, schaken, etc.). Op een prachtig magnetisch bord kunnen de kinderen hun keuze kenbaar maken. Dit bord hangt in het leerplein van de bovenbouw. Op deze manier kunnen leerkrachten hun interesse uitbuiten en leerlingen kiezen uit onderwerpen die past bij hun eigen intelligentie/talent.

   Registratie

  Hoe meld ik mijn kind aan voor CBS de Opdracht?

  U kunt uw kind aanmelden via het aanmeldformulier. U kunt ook gewoon oriënterend gesprek aan vragen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via de mail contact met ons opnemen

  Telefonisch contact

  0512-301771

  Stuur ons een mail

  info@deopdracht.nl

  01.

  Als u belangstelling heeft in De Opdracht krijgt u ruim de gelegenheid zich goed te oriënteren op het onderwijs en de sfeer. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en dat het zichzelf mag zijn.

  02.

  Als u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek heeft u met de directeur en is geheel vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u ook een rondleiding door de school.

  03.

  Uw kind aanmelden en inschrijven kan al tijdens het kennismakingsgesprek, maar dat kan natuurlijk ook op een ander moment. Kinderen mogen vanaf hun vierde verjaardag naar school. Ingeschreven driejarigen mogen voor hun vierde verjaardag 1 dag komen wennen.

  Leerlingen

  Na schoolse activiteiten

  Medewerkers

  Jaar onderwijs

  Neem contact op

  Locatie: Foareker 21, 9281 AH Ureterp

  Telefoon: (0512) 351771

  Email: info@deopdracht.nl

  Schooltijden: M-D-D-V: 08:30 – 14:30 W: 08:30 – 12:00

  Pin It on Pinterest

  Share This