Vandaag (30 juni 2023) was de laatste bijeenkomst met de leerlingenraad van
het schooljaar 2022-2023. 
Een bijzonder schooljaar waarbij de leerlingenraad meerdere keren werd ingezet bij officiële bezoeken. Zo hebben ze rondleidingen verzorgd aan de inspectie en de jury van de Excellente Scholen. Bovendien werden ze onderworpen aan de vraaggesprekken die nodig waren bij deze bezoeken. 
Elk jaar sluiten we de leerlingenraad af met een gezamenlijke lunch die mogelijk wordt gemaakt met ieders inzet. Ieder neemt wat lekkers mee en school trakteert op een kroket of frikandel!
Gezellig smullen met elkaar (ook van gezonde dingen 🙂 )

Democratisch meedenken op De Opdracht!
Ook deze leerlingenraad heeft het weer super gedaan!

Toppers bedankt!

Na de zomervakantie worden er weer nieuwe vertegenwoordigers gekozen uit de
groepen 5 t/m 8.

Het laatste nieuws

Open huis 30 mei 2024

Open huis 30 mei 2024

Donderdag 30 mei presenteren we de resultaten van ons schoolbreed project:'Te land, ter zee en in de lucht'. Van harte welkom!Ook wanneer u nog op zoek bent naar een basisschool voor uw kind(eren). Donderdagmiddag 30 mei. Welkom vanaf 17.00 uur! Ook wanneer u...

Opnieuw Schaakkampioen!

Opnieuw Schaakkampioen!

De Opdracht is kampioen geworden tijdens het Opsterlands Schoolschaak Kampioenschap.De wisselbeker mag opnieuw een jaar in onze school staan. Gefeliciteerd, schaak kanjers!!!  Het laatste nieuwsHallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This