Vandaag (30 juni 2023) was de laatste bijeenkomst met de leerlingenraad van
het schooljaar 2022-2023. 
Een bijzonder schooljaar waarbij de leerlingenraad meerdere keren werd ingezet bij officiële bezoeken. Zo hebben ze rondleidingen verzorgd aan de inspectie en de jury van de Excellente Scholen. Bovendien werden ze onderworpen aan de vraaggesprekken die nodig waren bij deze bezoeken. 
Elk jaar sluiten we de leerlingenraad af met een gezamenlijke lunch die mogelijk wordt gemaakt met ieders inzet. Ieder neemt wat lekkers mee en school trakteert op een kroket of frikandel!
Gezellig smullen met elkaar (ook van gezonde dingen 🙂 )

Democratisch meedenken op De Opdracht!
Ook deze leerlingenraad heeft het weer super gedaan!

Toppers bedankt!

Na de zomervakantie worden er weer nieuwe vertegenwoordigers gekozen uit de
groepen 5 t/m 8.

Het laatste nieuws

Lekker bezig!

Lekker bezig!

We zijn alweer lekker bezig! Een theatervoorstelling, lessen in de schooltuin, muzieklessen en IMV, schooljudo, startgesprekken, Fidesactiviteiten, een verkeersweek, infoavonden, de leerlingenraad, VOKO…….en natuurlijk: rekenen, taal en lezen!Bijna drie weken bezig na...

CBS de Opdracht opnieuw excellent!

CBS de Opdracht opnieuw excellent!

We zijn opnieuw EXCELLENT!!!Drie keer excellent!Opnieuw de beoordeling ‘goed’!Drie keer een prachtig rapport met een positieve beoordeling over onze school. Een waardevolle waardering voor wat ons team neerzet in Ureterp. We blijven bescheiden maar zijn tegelijkertijd...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This