Sinterklaas op school

Op 5 december was het speellokaal weer omgebouwd tot pakhuis van Sinterklaas. De Opdracht kon na twee jaar weer een leuke ontvangst op het schoolplein organiseren. Een grote truck met heftruck op de aanhanger bracht de Sint op het schoolplein van De Opdracht. De Pieten lagen nog even te slapen in de cabine maar uiteindelijk stonden ook zij te dansen op het schoolplein.

In de groepen 5 t/m 8 hadden de leerlingen weer prachtige surprises gemaakt voor iedereen. Geweldig om te zien wat voor werk hiervoor is gedaan. Compliment aan al de creatieve hulppieten thuis :).

De Sint is weer op weg naar Spanje en De Opdracht maakt zich klaar voor het volgende prachtige feest. Kerstfeest met dit jaar een kerstwandeling voor groot en klein.

Het laatste nieuws

WEEKSLUITING EN HERFSTVAKANTIE

WEEKSLUITING EN HERFSTVAKANTIE

De eerste periode van zomer tot herfst werd vandaag afgesloten met een prachtige weeksluiting. De groepen 6 die dit schooljaar in de Ontmoetingskerk gehuisvest zijn hadden ons uitgenodigd. In een volle kerkzaal konden we genieten van de groepen 6 met zang, dans en...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Pin It on Pinterest

Share This