Alyda Norbruis op De Opdracht!

Graag attenderen we u op het volgende berichtje van Plaatselijk Belang:

De paralympische Spelen in Tokio 2020 zijn weer voorbij. Wat heeft onze dorpsgenoot Alyda Norbruis weer een top prestatie geleverd. Een zilveren medaille op de tijdrit van 500 meter baanwielrennen in een tijd van 39,002 seconden, een nieuw persoonlijk record.

Ze heeft in haar sportcarrière vanaf 2011 tot en met 2021 10 wereldtitels en 5 paralympische medailles gehaald. Een echte topsporter met veel doorzettingsvermogen.

Deze geweldige prestaties van Alyda willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We willen haar dan ook gaan huldigen op vrijdag 15 oktober 2021.

Vanaf 15.00 uur gaat ze een rondrit maken door haar eigen dorp Ureterp vanaf mfc De Wier. We vragen alle inwoners om de vlag uit te hangen en langs de route te gaan staan. De route wordt bekend gemaakt op de website www.ureterp.frl en op de facebooksite van Plaatselijk Belang Ureterp.

Alyda houdt niet zo van bloemen, een knuffeltje in de auto “gooien” voor haar zou leuk zijn.

Om 16.00 uur arriveert ze bij mfc De Wier waar dan de officiële huldiging (alleen toegankelijk voor genodigden) plaatsvindt.

De organisatie is in handen van kopgroep Alyda, wielerstichting Ureterp, Gemeente Opsterland, mfc De Wier en Plaatselijk Belang Ureterp.

Leuk om te weten is ook, dat Alyda een aantal jaren bij ons op school heeft gezeten en dat wij super trots zijn op deze oud-leerling. Ter ere van haar hangt ook bij ons morgen de vlag uit.

De foto dateert uit oktober 2016 toen Alyda ons vereerde met een bezoekje. 

Het laatste nieuws

Testbericht Otto

Testbericht Otto

Testbericht ottoDe website wordt vernieuwd. Binnenkort staan op deze plek de laatste nieuwsberichten. Volg CBS De Opdracht ook op Facebook, Instagram en Twitter. Volg en Like ons!Het laatste nieuwsHallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze...

Testbericht 13-10

Testbericht 13-10

Kinderboekenweek 2021Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur aliquet quam id...

Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoekje of bel of mail ons. Van harte welkom!

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Kennismaken met ons team?

Pin It on Pinterest