het klimpark!

Vandaag zijn we naar het klimpark geweest.Het was super leuk!Je had 3 verdiepingen.En als je dat gedaan had kon je gaan tokkelen dat was ook heel leuk!Toen we klaar waren hebben we nog gezwommen in een meer.Dat meer was mooi en groot! Het was een leuke dag!

Elske

Klimpark

We zijn op donderdag naar het klimpark geweest. Er zijn drie verdiepingen.

Een van een meter hoog een van vier en een van zeven.

Als je alles had gedaan mocht je gaan tokkelen van de kleine baan of grote baan. voor mij was dit de eerste keer. Het was super leuk aanrader. Bij de tokkel baan ging je over water. En kwam je op een eiland en daar zwommen alemaal vissen om heen.

Sil Out.

Klimmen in klim park molecaten

We gingen ‘s morgen gingen we om 9 uur weg.

Toen we er kwamen mocht je naar de wc .

En daar was een vrouw die het toiletgebouw schoon maakte.         En daar waren ook meikever (toiletgebouw)   dus die vrouw werd boos omdat we in de heren wc gingen die ze schoon maakte.

Naar het meer

Donderdag middag gingen we naar het meer de Kibbelkoele. Het water was lekker koel ik heb gezwommen. En met jongen een modder gevecht gehouden. Ik vind het leuk dat we deze dingen doen en het kamp is leuk. En gezellig.

Groetjes Erik Vreeling

 

LEVEND STRATEGO!
Op kamp hebben we de avond van woensdag 31 levend stratego gespeelt.
T was heel spannend want team geel en team blau waren allebij dicht bij de vlag van de tegenpartij. Ik zat in team blau en ik had de vlag voor het grijpen samen met Elske. We deden net alsof we team geel waren en Stijn oftewel de maarschalk trapte er in. Eerst wisten elske en ik nog niet van elkaar dat we bij elkaar hoorden je moet tenslotte altijd voorzichtig zijn.Stijn wees ons de vlag en liep weg want ja iedereen wist dat hij de maarschalk was. Hij dacht de spion zal zo wel komen. elske en ik liepen naar de richting die stijn ons aangegeven had. We zagen de vlag bijna. Maar toen …
kwam het fluitsingjaal van meester bert de boer dat het andere team had jewonnen.
jammer!
maar het was wel super leuk volgende keer wint blauw!
Marleen van opzeeland

KLIMPARK:
wij zijn donderdag naar een klimpark geweest. Dat was super leuk en soms voor sommige kinderen ook wat spannend. Je had de onderste touwen en die waren vlak boven de grond, daarna had je de middelste baan en die was 4 meter hoog, en de aller hoogste was 7 meter. als je de 7 meter had gedaan dan mocht je ook gaan tockelen. je kon de korte en de lange route doen. heel veel deden de lange route, die ging ook over een meer en over gewoon land. dus het was echt super leuk!

Esta van der Veer

kibbelkoele
we hebben gezwommen in een soort meer. Het was super mooi weer. En daar zijn we de hele middag geweest. Lekker met Bente,Elske,Hannah,Mirjam en Sietske aan het zonnebaren. Het water was super lekker koel en het was ondiep. Het is super super leuk. Vanavond spook verhaal en een nachtwandeling.
groetjes Joyce Hummel

opdracht’s got talent

iedereen (behalve Boaz en Erik) heeft iets ingestudeerd voor de avond. sommige waren alleen, sommige waren met z’n tweeën, sommige waren met z’n drieën en zo maar door. dit waren de groepjes : k5 (jorrit, rik, julian, björn, niels) pm’ers (pascalle en marit) quiz (thomas, sil, ruben r)turnen/dans (laura, benthe, briëlla) dans (bente, hannah, elske, sietske, esmee) quiz (kim, joyce, noëlle, marleen) popsokken (zoë, annet, mirjam) goocheltuc (jannika en thalita) goochelsow (jorian) toneelstuk (max, jelmar, stijn, daniël, ruben k) videoclip (esta, lydia, kim, annemarie).de jury was: meester bert v. meester otto, juf adrie. de winaar was uiteindelijk k5. daarna hebben we nog mee gedans op hun nummer.
schrijver marit bos
opdracht’s got talent

iedereen heeft goed ingestudeert voor de bonte avond
als 1e waren k5(jorrrit julian rik björn niels)hun hadden een remix met verschillende liedjes en dansden d’r op toen kwamen de pm’ers (marit pascalle)met een dans vervolgens kwam er een quiz over de dieren door thomas sil en rubenr daarna kwam de turn/dans act van (benthe briëlla en laura) daarna kwamen hannah bente sietske esmee elske met een dans.poppenspel van annet mirjam zoë deden een interview van de meesters/juffen vervolgens deden jannika en thalitha een goocheltruck dat water in een legoblokje kon veranderen jorian goochelshow met kaarten max stijn jelmar ruben k daniël deden als juf/meester pech had kim joyce noëlle merleen deden een quiz esta kim lydia en annemarie hadden een filmpje en de uiteidelijke winnaar was k5

Niels

Pin It on Pinterest