Inzamelingsactie in volle gang!

 Zoals eerder al gemeld op Socialschools kunnen we in deze dagen nog een inzamelingsactie organiseren voor de mensen in Oekraïne. Dat komt omdat één van onze ouders (Fedor Christiaanse), aanstaande zaterdag 5 maart, vertrekt met eengroep mensen naar Roemenië. Hij zal daar ons sponsorproject in Phoneo bezoeken. De kinderen in de klasmaken iets speciaals voor hun sponsorkind en dit zal door Fedor worden meegenomen en wordenoverhandigd. Dit bezoek stond al een aantal maanden gepland.

Op dit moment worden er al volop spullen ingeleverd waarvoor dank. Natuurlijk kan men daar nog veel meer gebruiken. Er is tot morgen (vrijdag) de mogelijkheid om nog spullen in te leveren. Dan hebben we het met name over verzorgingsproducten, kleding, medicijnen, voedingsmiddelen (houdbaar), slaapspullen.

We zullen dit vrijdag aan Fedor overhandigen zodat hij dit nog kan meenemen. Mocht het niet lukken om spullen te verzamelen dan is een extra financiële bijdrage ook nog een mogelijkheid. Dit kan meegegeven worden als gebruikelijke bijdrage voor onze sponsorkinderen op vrijdag.

Wij zullen het bedrag van aanstaande vrijdag rechtstreeks overmaken voor deze specifieke noodhulp. Overmaken kan ook via NL66RABO 0120374315 PCBO te Ureterp o.v.v. Noodhulp Oekraïne via Phoneo. Voor meer info zie ook de facebookpagina van Phoneo.

Het laatste nieuws

Zomervakantie 2022

Zomervakantie 2022

Zomervakantie!!!!Het laatste bericht van dit schooljaar. We kijken terug op een fantastische "Super Toffe Kidsweek". Groep 8 wint tijdens het voetballen tegen de juffen en meesters. Dit is echt een unieke prestatie. Het zal waarschijnlijk aan de pannenkoeken hebben...

Laatste weeksluiting 21-22

Laatste weeksluiting 21-22

Groep 3 Weeksluiting Vrijdag 24-6-2022Vandaag hebben we de laatste weeksluiting van dit schooljaar gehouden. De groepen 3 hadden zich twee weken lang hierop voorbereid. En dat was te merken. Het werd een prachtige sluiting met enthousiaste zang en toneel. Heel knap...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This