Spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, wat een feest!

Een prachtige zonnige dag op vrijdag 22 april voor de Koningsspelen. Heerlijk om te zien hoe traditionele kinderspelletjes (o.a. zaklopen, spijkerpoepen etc.) in ere worden gehouden op CBS De Opdracht.

Met hulp van studenten van de Friese Poort werd er prima middag georganiseerd voor de groepen 5 t/m 8. Een mooie afsluiting van deze feestelijke dag en een goede start van de meivakantie.

Allemaal een fijne vakantie en tot maandag 9 mei.

 

Het laatste nieuws

Spreken over de oorlog.

Spreken over de oorlog.

Vandaag (donderdag 7 april 2022) hadden we een bijzondere gast bij ons op school. Mevr. Trienke Postma (88 jaar) kwam vertellen over haar ervaringen in en na de tweede wereldoorlog. Spreken over de oorlog is, door de situatie in Oekraïne, zeer actueel en zaken die...

Weeksluiting groepen 4.

Weeksluiting groepen 4.

'Kom aan boord!' Ook voor jou is er een plekje!De beide groepen 4 hebben op vrijdagochtend 25 maart voor het eerst (na de coronaperiode) een weekopening mogen verzorgen. Dit was een beetje spannend maar ook wel heel erg leuk om te doen.  Het thema was 'Kom aan boord'....

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Pin It on Pinterest

Share This