Sint in de live stream!

Vandaag (2 december) werd het Sinterklaasfeest gevierd op De Opdracht. We waren erg blij dat Sinterklaas met de Pieten wilden overnachten bij ons op school. Een prachtige ‘slaapkamer’ was ingericht in het speellokaal. Helaas geen ontvangst op het schoolplein maar wel een eigen livestream van school naar de ouders en kinderen van de groepen 1 t/m 4. Veel ouders keken mee en de complimenten hierover werden dankbaar gedeeld met de Sint en de Pieten.

Zo weet De Opdracht in coronatijd toch nog iets extra’s te doen in de verbinding tussen school en thuis.

Vanaf groep 5 werd een gezellig feest in de groepen gehouden met leuke cadeautjes, prachtige gedichten en surprises. Een grote pluim voor al het werk wat hiervoor werd gedaan!
De Sint is weer vertrokken en nu op naar kerst!

Het laatste nieuws

Yes, de school is open!

Yes, de school is open!

Ondanks enkele beperkingen zijn we blij dat we bijna iedereen, deze week in het nieuwe jaar 2022,  weer konden begroeten. Rekenen, taal en lezen gelukkig gewoon in de klas en niet online. Daarnaast nog even geen activiteiten waarbij de groepen worden gemengd. Maar met...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest