De leerlingenraad aan het werk!

Vandaag mochten we maar liefst 171 goed gevulde schoenendozen inleveren voor kansarme kinderen in Roemenië. De school weet zich verbonden met het Oost Europa Comité van Ureterp.
Deze stichting zorgt ervoor dat elke klas van de school een sponsorkind heeft die maandelijks wordt ondersteund dankzij kleine wekelijks donaties die meegenomen worden door de kinderen.
Jaarlijks wordt er in ieder geval één grote actie gedaan door de school voor de zgn. Roma kinderen. Dit is de traditionele schoenendozenactie waarbij alle gezinnen van De Opdracht de mogelijkheid hebben om een schoenendoos met cadeautjes en verzorgingsartikelen te vullen. Na de herfstvakantie mogen ze worden ingeleverd, waarna het Comité het vervoer verzorgt.

Dit jaar is de school bijzonder trots op de kinderen omdat er 171 dozen werden ingeleverd. Maar liefst 25 dozen meer ten opzichte van vorig jaar! Ook een digitaal presentatiebord werd door de school aan een schooltje in Roemenië geschonken en ging deze keer mee in de kar.

Daarnaast verdient ook de beppe van Mikai van der Meulen een grote pluim. Voor de tweede keer op rij was ze het hele jaar bezig geweest met het breien van mutsen en bijpassende sjaals. Superblij met het feit dat er 20 stuks konden worden meegegeven. Wat zullen ze blij zijn in Roemenië! De leerlingenraad (en Mikai 🙂 mocht meehelpen met het inladen van  alle dozen inladen kar.

Het laatste nieuws

Sint en Pieten in de live stream!

Sint en Pieten in de live stream!

Sint in de live stream!Vandaag (2 december) werd het Sinterklaasfeest gevierd op De Opdracht. We waren erg blij dat Sinterklaas met de Pieten wilden overnachten bij ons op school. Een prachtige ‘slaapkamer’ was ingericht in het speellokaal. Helaas geen ontvangst op...

testbericht

testbericht

Dit is een testberichtQuisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur aliquet quam id...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest