Romeinen in groep 6…….

   Na een tijd van toetsen, rapporten en coronaperikelen gaan we even weer een weekje genieten en uitrusten.
De afgelopen weken werden diverse projecten gedraaid in de verschillende groepen. Ze heeft bijvoorbeeld groep 6 veel geleerd over ‘De Romeinen’ (zie foto van de presentatie die online gevolgd kon worden door de ouders). 

En in groep 7 zijn kinderen aan de slag gegaan met techniek en ondernemerschap. Zij moesten van oude spullen een lamp maken (recyclen dus). Hun producten staan inmiddels te koop op Marktplaats. Wanneer u bij de zoekopdracht ‘groep7b’ en of ‘De opdracht 7a’ aangeeft, ziet u prachtige producten te koop staan!

Nu dus even uitrusten. Tot ziens op maandag 28 februari!

Het laatste nieuws

Koningsspelen 2022

Koningsspelen 2022

Spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, wat een feest!Een prachtige zonnige dag op vrijdag 22 april voor de Koningsspelen. Heerlijk om te zien hoe traditionele kinderspelletjes (o.a. zaklopen, spijkerpoepen etc.) in ere worden gehouden op CBS De Opdracht. Met hulp van...

Spreken over de oorlog.

Spreken over de oorlog.

Vandaag (donderdag 7 april 2022) hadden we een bijzondere gast bij ons op school. Mevr. Trienke Postma (88 jaar) kwam vertellen over haar ervaringen in en na de tweede wereldoorlog. Spreken over de oorlog is, door de situatie in Oekraïne, zeer actueel en zaken die...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This