Romeinen in groep 6…….

   Na een tijd van toetsen, rapporten en coronaperikelen gaan we even weer een weekje genieten en uitrusten.
De afgelopen weken werden diverse projecten gedraaid in de verschillende groepen. Ze heeft bijvoorbeeld groep 6 veel geleerd over ‘De Romeinen’ (zie foto van de presentatie die online gevolgd kon worden door de ouders). 

En in groep 7 zijn kinderen aan de slag gegaan met techniek en ondernemerschap. Zij moesten van oude spullen een lamp maken (recyclen dus). Hun producten staan inmiddels te koop op Marktplaats. Wanneer u bij de zoekopdracht ‘groep7b’ en of ‘De opdracht 7a’ aangeeft, ziet u prachtige producten te koop staan!

Nu dus even uitrusten. Tot ziens op maandag 28 februari!

Het laatste nieuws

Helpt u ons mee winnen?

Helpt u ons mee winnen?

Stem op CBS De Opdracht, doe het nu!We zijn genomineerd voor een ANWB Verkeersplein, zodat onze kinderen in een veilige omgeving ervaring kunnen opdoen met verschillende verkeerssituaties. Om het verkeersplein te winnen, is het belangrijk dat we zoveel mogelijk...

Kranslegging 2023

Kranslegging 2023

Op vrijdag 14 april hebben de kinderen uit de bovenbouw van de Ureterper scholen stilgestaan bij het tragische oorlogsgeweld in Ureterp op dezelfde datum in 1945. De scholen hebben het oorlogsmonument in Ureterp geadopteerd en kunnen daarom jaarlijks een krans leggen...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This