Romeinen in groep 6…….

   Na een tijd van toetsen, rapporten en coronaperikelen gaan we even weer een weekje genieten en uitrusten.
De afgelopen weken werden diverse projecten gedraaid in de verschillende groepen. Ze heeft bijvoorbeeld groep 6 veel geleerd over ‘De Romeinen’ (zie foto van de presentatie die online gevolgd kon worden door de ouders). 

En in groep 7 zijn kinderen aan de slag gegaan met techniek en ondernemerschap. Zij moesten van oude spullen een lamp maken (recyclen dus). Hun producten staan inmiddels te koop op Marktplaats. Wanneer u bij de zoekopdracht ‘groep7b’ en of ‘De opdracht 7a’ aangeeft, ziet u prachtige producten te koop staan!

Nu dus even uitrusten. Tot ziens op maandag 28 februari!

Het laatste nieuws

Gouden Weken

Gouden Weken

De eerste schoolweken zitten erop. De startactiviteiten van het nieuwe schooljaar zijn volop bezig. Tot de herfstvakantie besteden we op CBS De Opdracht extra aandacht aan groepsvorming. Hoe gaan we met elkaar om in de 'nieuwe' groep, wat helpt ons om een fijne groep...

Zomervakantie 2022

Zomervakantie 2022

Zomervakantie!!!!Het laatste bericht van dit schooljaar. We kijken terug op een fantastische "Super Toffe Kidsweek". Groep 8 wint tijdens het voetballen tegen de juffen en meesters. Dit is echt een unieke prestatie. Het zal waarschijnlijk aan de pannenkoeken hebben...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This