Ondanks enkele beperkingen zijn we blij dat we bijna iedereen, deze week in het nieuwe jaar 2022,  weer konden begroeten.
Rekenen, taal en lezen gelukkig gewoon in de klas en niet online. Daarnaast nog even geen activiteiten waarbij de groepen worden gemengd. Maar met wat aanpassingen kunnen we gelukkig toch heel veel wél doen wat past bij het extra aanbod van CBS De Opdracht.

Op muzikaal gebied starten de groepen 4 en 7 volgende week met keyboard en gitaarlessen. De groepen 8 zijn deze week begonnen met extra lessen over sociale media. En ook worden in een aantal groepen de technieklessen opgestart. Voor de beeldende vakken verwelkomen we bovendien nog een beeldend kunstenaar in de school.

CBS De Opdracht bruist!

Het laatste nieuws

Sint en Pieten in de live stream!

Sint en Pieten in de live stream!

Sint in de live stream!Vandaag (2 december) werd het Sinterklaasfeest gevierd op De Opdracht. We waren erg blij dat Sinterklaas met de Pieten wilden overnachten bij ons op school. Een prachtige ‘slaapkamer’ was ingericht in het speellokaal. Helaas geen ontvangst op...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest