Ondanks enkele beperkingen zijn we blij dat we bijna iedereen, deze week in het nieuwe jaar 2022,  weer konden begroeten.
Rekenen, taal en lezen gelukkig gewoon in de klas en niet online. Daarnaast nog even geen activiteiten waarbij de groepen worden gemengd. Maar met wat aanpassingen kunnen we gelukkig toch heel veel wél doen wat past bij het extra aanbod van CBS De Opdracht.

Op muzikaal gebied starten de groepen 4 en 7 volgende week met keyboard en gitaarlessen. De groepen 8 zijn deze week begonnen met extra lessen over sociale media. En ook worden in een aantal groepen de technieklessen opgestart. Voor de beeldende vakken verwelkomen we bovendien nog een beeldend kunstenaar in de school.

CBS De Opdracht bruist!

Het laatste nieuws

Koningsspelen 2022

Koningsspelen 2022

Spijkerpoepen, zaklopen, koekhappen, wat een feest!Een prachtige zonnige dag op vrijdag 22 april voor de Koningsspelen. Heerlijk om te zien hoe traditionele kinderspelletjes (o.a. zaklopen, spijkerpoepen etc.) in ere worden gehouden op CBS De Opdracht. Met hulp van...

Spreken over de oorlog.

Spreken over de oorlog.

Vandaag (donderdag 7 april 2022) hadden we een bijzondere gast bij ons op school. Mevr. Trienke Postma (88 jaar) kwam vertellen over haar ervaringen in en na de tweede wereldoorlog. Spreken over de oorlog is, door de situatie in Oekraïne, zeer actueel en zaken die...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This