Ondanks enkele beperkingen zijn we blij dat we bijna iedereen, deze week in het nieuwe jaar 2022,  weer konden begroeten.
Rekenen, taal en lezen gelukkig gewoon in de klas en niet online. Daarnaast nog even geen activiteiten waarbij de groepen worden gemengd. Maar met wat aanpassingen kunnen we gelukkig toch heel veel wél doen wat past bij het extra aanbod van CBS De Opdracht.

Op muzikaal gebied starten de groepen 4 en 7 volgende week met keyboard en gitaarlessen. De groepen 8 zijn deze week begonnen met extra lessen over sociale media. En ook worden in een aantal groepen de technieklessen opgestart. Voor de beeldende vakken verwelkomen we bovendien nog een beeldend kunstenaar in de school.

CBS De Opdracht bruist!

Het laatste nieuws

Gouden Weken

Gouden Weken

De eerste schoolweken zitten erop. De startactiviteiten van het nieuwe schooljaar zijn volop bezig. Tot de herfstvakantie besteden we op CBS De Opdracht extra aandacht aan groepsvorming. Hoe gaan we met elkaar om in de 'nieuwe' groep, wat helpt ons om een fijne groep...

Zomervakantie 2022

Zomervakantie 2022

Zomervakantie!!!!Het laatste bericht van dit schooljaar. We kijken terug op een fantastische "Super Toffe Kidsweek". Groep 8 wint tijdens het voetballen tegen de juffen en meesters. Dit is echt een unieke prestatie. Het zal waarschijnlijk aan de pannenkoeken hebben...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This