Zomervakantie!!!!

Het laatste bericht van dit schooljaar. 
We kijken terug op een fantastische “Super Toffe Kidsweek”. Groep 8 wint tijdens het voetballen tegen de juffen en meesters. Dit is echt een unieke prestatie. Het zal waarschijnlijk aan de pannenkoeken hebben gelegen die groep 8 deze dag net dat extra beetje energie heeft gegeven. 

Op dinsdag en woensdag hebben we mogen genieten van de musicals van groep 8 en hebben we afscheid genomen van de groep 8 leerlingen, maar ook van vele ouders waar we al vele jaren mee hebben samengewerkt. 

Oh ja en de rommelmarkt niet te vergeten. Prachtig weer en een vol voetbalveld met prachtige kraampjes en activiteiten voor de kinderen. 

We kijken terug op een mooi maar toch ook wel een bewogen schooljaar. Vandaag voor ons als leerkrachten nog even de laatste loodjes door ons alvast voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. 

 

Wij wensen u als personeel van de Opdracht alvast een fijne vakantie toe en we zien elkaar graag weer op maandag 29 augustus.

Bedankt!
Tot slot willen we u zo aan het eind van het schooljaar nog bedanken voor alle hulp en inzet die u als ouder heeft getoond dit schooljaar! Tot snel. 

Het laatste nieuws

WEEKSLUITING EN HERFSTVAKANTIE

WEEKSLUITING EN HERFSTVAKANTIE

De eerste periode van zomer tot herfst werd vandaag afgesloten met een prachtige weeksluiting. De groepen 6 die dit schooljaar in de Ontmoetingskerk gehuisvest zijn hadden ons uitgenodigd. In een volle kerkzaal konden we genieten van de groepen 6 met zang, dans en...

Gouden Weken

Gouden Weken

De eerste schoolweken zitten erop. De startactiviteiten van het nieuwe schooljaar zijn volop bezig. Tot de herfstvakantie besteden we op CBS De Opdracht extra aandacht aan groepsvorming. Hoe gaan we met elkaar om in de 'nieuwe' groep, wat helpt ons om een fijne groep...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Pin It on Pinterest

Share This