We zijn opnieuw EXCELLENT!!!

Drie keer excellent!
Opnieuw de beoordeling ‘goed’!
Drie keer een prachtig rapport met een positieve beoordeling over onze school. Een waardevolle waardering voor wat ons team neerzet in Ureterp. We blijven bescheiden maar zijn tegelijkertijd ook trots!
Trots op ons onderwijs! Trots op onze ouders, trots op onze leerlingen! Voor jullie, met jullie en dankzij jullie is dit mogelijk gemaakt.

Inspecteur-Generaal Alida Oppers kwam, vandaag, hoogstpersoonlijk vanuit de Randstad ‘de koffer’ met materialen overhandigen.
Samen met de leerlingen, leerkrachten, ouders en genodigden hebben we een prachtig feestje gevierd.

De jury is van oordeel dat CBS De Opdracht het predicaat Excellente School 2023-
2026 voor primair onderwijs toekomt.
De jury is onder de indruk van de manier waarop de school consistent haar visie
‘Omgaan met verschillen’ uitwerkt en daarmee tegemoetkomt aan de onderwijsbehoefte en de ontwikkeling van de individuele leerling. Daarmee kan CBS De Opdracht een voorbeeld zijn voor andere scholen.

Bovenstaande is een deel van de conclusie van de inspectie. Het hele rapport leest u via de volgende link: Inspectierapport Excellente school CBS de Opdracht

Het laatste nieuws

Lekker bezig!

Lekker bezig!

We zijn alweer lekker bezig! Een theatervoorstelling, lessen in de schooltuin, muzieklessen en IMV, schooljudo, startgesprekken, Fidesactiviteiten, een verkeersweek, infoavonden, de leerlingenraad, VOKO…….en natuurlijk: rekenen, taal en lezen!Bijna drie weken bezig na...

Afsluiting leerlingenraad.

Afsluiting leerlingenraad.

Vandaag (30 juni 2023) was de laatste bijeenkomst met de leerlingenraad vanhet schooljaar 2022-2023. Een bijzonder schooljaar waarbij de leerlingenraad meerdere keren werd ingezet bij officiële bezoeken. Zo hebben ze rondleidingen verzorgd aan de inspectie en de jury...

Hallo! Heb je vragen aan ons of wil je meer informatie over onze school?

info@deopdracht.nl

(0512) 301771

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team. Binnen onze grote school zijn veel mensen actief. Elk heeft zijn eigen rol, functie of taak. Vaak voor de klas; soms een leidinggevende functie, soms in een ondersteunende rol.

Maak kennis met ons Team

Pin It on Pinterest

Share This